Zaan Primair Obs de Watermolen

Breng vooral jezelf mee!

Leerkracht flexibele inzet in mb/bb (wtf 0.6)

Obs De Watermolen heeft een kleinschalig karakter. De school heeft acht groepen, waarvan twee kleutergroepen. De leerlingen, ouders en leerkrachten kennen elkaar. De watermolen heeft de beschikking over een reken-, een lees- en gedragsspecialist. De school is een mooie afspiegeling van de wijk. Door ons openbare karakter zijn alle bevolkingsgroepen goed vertegenwoordigd. Binnen het team zijn zowel mannen als vrouwen vertegenwoordigd. Op school werken we met PBS. PBS staat voor positive behavior support en is gericht op een positieve aanpak. We richten ons op de basis en houden van rust, regelmaat en structuur. 

Als je in de vroege ochtend de school binnenkomt, ruik je de heerlijke geur van koffie en thee, die onze conciërge voor jou klaar heeft staan. Je bereidt je lessen voor en loopt om 08.10 richting de briefing. Na de briefing klets je gezellig bij met je collega’s tot de deuren van de school opengaan. Je begroet je leerlingen bij de schooldeur. De dag begint, je geeft binnen de groep lessen volgens het EDI model.  Tussen de lessen door zorg jij voor voldoende beweging en coöperatieve werkvormen, zodat er ruimte is voor bewegend ‘leren’. Na schooltijd houd je een korte pauze met je collega’s. Vervolgens bereid je de dag voor morgen voor. Je sluit de dag af vol van energie en positiviteit. En daarmee ben jij de held van de dag!

Op onze school zoeken wij een collega voor het schooljaar 2024-2025. We bieden de mogelijkheid om 3 dagen in de school te werken als groepsleerkracht. Je ondersteunt in verschillende groepen of neemt klassen over zodat de groepsleerkracht klassentaken kan doen. Het is een pré als je ervaring hebt en als je inzetbaar bent in meerdere groepen.

 

Wij zoeken een collega die

  • in bezit is van een Pabo diploma
  • fijn samen werkt binnen ons team
  • goede effectieve ondersteuning geeft (volgens EDI)
  • flexibel is
  • inzetbaar is in verschillende groepen en de leerkracht kan ondersteunen

Tot de aanbeveling strekt als je de dag begint met een glimlach en positiviteit! Daarnaast heb je ervaring als groepsleerkracht. 

De vacature staat open tot de geschikte kandidaat gevonden is. 

 

Wij bieden

  • Een mooi schoolgebouw met goede voorzieningen
  • Fijne leerlingen
  • Een prettig en samenwerkend team
  • Salarisschaal LB conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3301 en max. € 5030 bruto per maand)
  • Als je je kind(eren) wil aanmelden bij de kinderdagverblijven Freekids, Babino of Tinteltuin, dan kun je voorrang krijgen als je bij Zaan Primair werkt.  
  • Voorrang op huurwoningen voor basisschoolleraren in Zaanstad – Als je voor Zaan Primair komt werken kan je in aanmerking komen voor voorrang op een huurwoning in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een huurwoning die passend is voor jouw situatie, inkomen en gezinssamenstelling. Dit kan een tijdelijke, sociale of middenhuur/vrije sector woning zijn. Voor meer informatie over deze regeling kan je contact opnemen met afdeling P&O op 075-6504888, optie 1. Klik hier om naar de site van gemeente Zaanstad te gaan.  

Onze visie

Wij staan voor het BESTE onderwijs. BESTE staat voor Betrokkenheid, Eigenaarschap, Samenwerken, Toekomstgericht en Eigen-wijs onderwijs. Onze PBS kernwaarden zijn plezier, veiligheid, betrokkenheid en respect. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

479656122

Werkuren:

Parttime

Startdatum:

1-11-2024

Locatie:

Koog aan de Zaan

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Maaike Kerssens - Directeur

tel.: 06-27195996

Adres:

Molenwerf 3 1541 WR Koog aan de Zaan

Locatie: