De Mei: Groot in kleinschaligheid!

Leerkracht groep 7-8 (wtf 1,0)

Obs De Mei is een ondernemende buurtschool in Wormerveer-Zuid, met vier combinatiegroepen. Het gebouw heeft een schoolplein rondom en binnen is de Mei een kleine overzichtelijke school. De Mei heeft een goede samenwerking met Freekids, die in de school de BSO en peuterspelen verzorgt. Op de Mei is een groot en divers breed schoolaanbod na schooltijd, gericht op de brede talentonwikkeling van kinderen en versterking van het onderwijs. De Mei is een echte buurtschool, die actief de samenwerking opzoekt met partners in de buurt.

Wij zoeken een collega die

  • Affiniteit heeft met doelgroep 7/8
  • Graag wil werken op een kleine school
  • Enthousiast is en open staat voor nieuwe ontwikkelingen
  • Flexibel en een teamspeler is

Tot de aanbeveling strekt als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en ervaring heeft met thematisch onderwijs. 

De vacature betreft een vervanging ivm zwangerschap en zal duren tot medio april. Aansluitend kunnen we samen kijken of er een andere werkplek voor je is binnen de scholen van Zaan Primair. 

Wij bieden

  • Salarisschaal LB conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3301 en max. € 5030 bruto per maand)
  • Als je je kind(eren) wil aanmelden bij de kinderdagverblijven Freekids, Babino of Tinteltuin, dan kun je voorrang krijgen als je bij Zaan Primair werkt.  
  • Voorrang op huurwoningen voor basisschoolleraren in Zaanstad – Als je voor Zaan Primair komt werken kan je in aanmerking komen voor voorrang op een huurwoning in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een huurwoning die passend is voor jouw situatie, inkomen en gezinssamenstelling. Dit kan een tijdelijke, sociale of middenhuur/vrije sector woning zijn. Voor meer informatie over deze regeling kan je contact opnemen met afdeling P&O op 075-6504888, optie 1. 
    Klik hier om naar de informatiepagina van gemeente Zaanstad te gaan. 

De vacature staat open tot er een geschikte kandidaat gevonden is. 

Onze visie

Binnen de combinatiegroepen nodigen wij de kinderen uit om samen en als individu te werken aan hun eigen ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen meetelt en zichzelf kan en mag zijn. De persoonlijke benadering, de open communicatie én de omgeving waarin de school staat, maken van Obs de Mei een unieke plek. Onze werkwijze is gericht op: het geven van boeiend onderwijs volgens de principes van Luc Stevens: leren hoe je kunt leren, verantwoordelijk zijn voor jezelf en elkaar, stimuleren van creativiteit en ondernemerschap. Kenmerken van onze werkwijze zijn: een duidelijke dagelijkse structuur, diverse schoolprojecten gedurende het schooljaar en een ondersteunend/uitdagend brede schoolaanbod. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

602616952

Werkuren:

Fulltime

Startdatum:

1-11-2024

Locatie:

Wormerveer

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Desi van Waaijen - Directeur

tel.: 06-52330764

Bedrijfspagina:

http://www.demei.nl

Adres:

Voltastraat 15a 1521TL Wormerveer

Locatie: