Breng vooral jezelf mee!

Leerkracht groep 3/4 (wtf 0.4-0.6)

De Overhaal is een unieke school in de Zaanstreek, niet alleen door de landelijke ligging, maar ook door de kleinschaligheid en sfeer. De ca. 80 leerlingen zijn verdeeld over vier combinatiegroepen. In groep 3 leren de kinderen lezen met Veilig leren lezen. Vanaf groep 4 wordt er gewerkt met de methode Alles-in-1 voor bijna alle vakken, rekenen doen wij met WIG 5. Vanaf groep 5 worden er 5 thema’s per jaar aangeboden die ons samenhangend onderwijs vormgeven. De groepen 1 t/m 4 sluiten zoveel mogelijk aan bij deze schoolbrede thema’s. 
De Overhaal is een kleine school; de collega’s kennen alle kinderen en hun ouder. Er is aandacht voor iedereen.

 

Wij zoeken een collega die

in het bezit is van een pabo diploma, affiniteit heeft met thematisch werken, ervaring met combinatiegroepen en groep 3/4 is een pré. We zijn op zoek naar een teamspeler, die het fijn vindt om in ons kleine team te komen werken en kan werken op donderdag en vrijdag.

 

Wij bieden

  • Salarisschaal LB conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3301 en max. € 5030 bruto per maand)
  • Een fijne groep 3/4 van 18 leerlingen met een ervaren duo-partner
  • Een professioneel team waarin de ontwikkeling van onze kinderen voorop staat, maar ook ruimte is voor gezelligheid
  • Uitzicht op vast dienstverband met mogelijkheid tot meer uren
  • Als je je kind(eren) wil aanmelden bij de kinderdagverblijven Freekids, Babino of Tinteltuin, dan kun je voorrang krijgen als je bij Zaan Primair werkt.  
  • Voorrang op huurwoningen voor basisschoolleraren in Zaanstad – Als je voor Zaan Primair komt werken kan je in aanmerking komen voor voorrang op een huurwoning in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een huurwoning die passend is voor jouw situatie, inkomen en gezinssamenstelling. Dit kan een tijdelijke, sociale of middenhuur/vrije sector woning zijn. Voor meer informatie over deze regeling kan je contact opnemen met afdeling P&O op 075-6504888, optie 1. 
    Klik hier om naar de informatiepagina van gemeente Zaanstad te gaan.  


Onze visie

Op de Overhaal bieden wij de kinderen een veilig en rustig klimaat. Binnen ons thematisch onderwijs worden de kinderen uitgedaagd hun talenten te ontplooien en hun 21-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen.
Kinderen, ouders en team voelen zich betrokken en nemen verantwoordelijkheid voor elkaar, de omgeving en zichzelf. We waarderen ieder zoals hij is met zijn ontwikkelingsmogelijkheden en dagen elk kind uit op zijn eigen leerbehoefte. 

Vacature delen op:

Referentienummer:

840892755

Werkuren:

Parttime

Startdatum:

1-8-2024

Locatie:

Krommenie

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Nancy Koomen (Directeur)

tel.: 06-43241109

Bedrijfspagina:

http://www.overhaal.nl

Adres:

Krommeniedijk 13 1562 GH Krommenie

Locatie: