Breng vooral jezelf mee!

Leerkracht Gespecialiseerd voortgezet onderwijs en Gespecialiseerd Onderwijs

Alle openbare scholen voor gespecialiseerd onderwijs (GO), gespecialiseerd voortgezet onderwijs (GVO) en speciaal basisonderwijs zijn geïntegreerd in Dynamica: het expertisecentrum voor passend onderwijs in de Zaanstreek. Sinds vorig schooljaar werken de locatie op de Molenwerf (GO) en de locatie op de Nieuwendamstraat (GVO) samen als één scholenpaar, om te zorgen voor verdere professionalisering en synergie tussen de locaties. De school heeft een goed imago en een prettige sfeer. Op het GO (Molenwerf)  stromen leerlingen uit richting GVO dagbesteding,  GVO arbeid en vervolgonderwijs. Ze zijn in de leeftijd van 4-12 jaar en hebben extra ondersteuning nodig. Op het GVO (Nieuwendamstraat) stromen leerlingen uit richting richting dagbesteding en arbeid. Ze zijn in de leeftijd van 12-18/20 jaar en hebben extra ondersteuning nodig. In het onderwijsprogramma wordt veel tijd besteed aan de leerlijn Voorbereiding op dagbesteding en arbeid. Dit is geïntegreerd in verschillende (praktijkvakken), interne en externe stages en KPC-branche certificaten. Er wordt gewerkt met het landelijk doelgroepenmodel Gespecialiseerd Onderwijs en de leerlijnen van de CED. 

Door toename van het aantal leerlingen, pensionering en vertrek van een collega, die dichter bij huis gaat werken, ontstaan er op beide locaties vacatures voor de functie van leerkracht. Geef vast in je brief aan, waar je voorkeur ligt. Nadat er een ‘fit’ is van beide kanten, overleggen we wat een passende groep voor je kan zijn.

 

Wij zoeken een collega 

  • die in bezit is van een Pabo diploma
  • met kennis (of affiniteit) van de doelgroep
  • een lerende en onderzoekende houding heeft
  • feedback kan en durft te geven in het belang van leerlingen en teamleden
  • die goed kan samenwerken met collega’s
  • die creatief en initiatiefrijk is
  • die planmatig kan handelen

Wij bieden

  • salarisschaal LC conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3321 en max. € 5862 bruto per maand)
  • voor nieuwe collega’s hebben we een intensief begeleidingstraject, met o.a. School Video Interactie Begeleiding, ter ondersteuning
  • ruime scholingsmogelijkheden
  • een team met enthousiaste en deskundige collega’s
  • begeleiding, waaronder coaching van nieuwe leerkrachten vanuit Zaan Primair
  • een school die volop in ontwikkeling is
  • Als je je kind(eren) wil aanmelden bij de kinderdagverblijven Freekids, Babino of Tinteltuin, dan kun je voorrang krijgen als je bij Zaan Primair werkt
  • Voorrang op huurwoningen voor basisschoolleraren in Zaanstad – Als je voor Zaan Primair komt werken kan je in aanmerking komen voor voorrang op een huurwoning in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een huurwoning die passend is voor jouw situatie, inkomen en gezinssamenstelling. Dit kan een tijdelijke, sociale of middenhuur/vrije sector woning zijn. Voor meer informatie over deze regeling kan je contact opnemen met afdeling P&O op 075-6504888, optie 1. Klik hier om naar de site van gemeente Zaanstad te gaan.  


Onze visie

Wij zijn optimistisch en positief! We willen aansluiten bij wat het kind wel kan op een positieve en constructieve wijze! We geloven in wat we doen! Onze leerlingen verdienen elke keer weer nieuwe kansen. ‘Kan niet’ bestaat niet. In onze grondhouding is verankerd dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe perspectieven.

Wij creëren samen, een actieve leeromgeving en realiseren een haalbare toekomst voor onze leerlingen.      

Vacature delen op:

Referentienummer:

434230150

Startdatum:

1-8-2024

Locatie:

Zaandam

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Bob Vloedbeld - Directeur

tel.: 06-18603221

Adres:

Molenwerf 1c 1541 WR Koog aan de Zaan

Locatie: