Breng vooral jezelf mee!

Leerkracht groep 5 of 6 (wtf 1,0)

Obs de Delta is gevestigd in Saendelft en heeft ruim 300 leerlingen. De school is verdeeld over twee locaties; Beemdgras (onderbouw) en Kreekrijk (bovenbouw). De twee locaties staan vlakbij elkaar, de samenwerking tussen de locaties is goed, we maken gebruik van elkaars kennis en ervaring en bovenal hebben we veel plezier met elkaar!

 

Wij zoeken een collega die

onderdeel wil zijn van een team bevlogen fijne collega’s dat focus op leren en goed onderwijs heeft. Je wil samenwerken met die collega’s in de unit middenbouw aan de schoolbrede ontwikkeling. Je kunt je creativiteit kwijt in het groepsoverstijgend thematisch werken in de middagen. In de ochtenden werk je met je eigen groep aan de basisvaardigheden. Je bent in het bezit van een pabo diploma, hebt passie voor het onderwijs en bent ambitieus.

 

Wij bieden

Een fijne werkplek in een prachtig nieuw gebouw waar onderwijskwaliteit, samenwerken en plezier voorop staan. Als starter op De Delta word je ondersteund door onze interne coach die naast jou staat om je te begeleiden en wegwijs te maken. Wij roosteren structureel iedere week tijd vrij om samen lessen voor te bereiden met je collega’s. Lesbezoeken om je te helpen met klassenmanagement en instructie staan vast op het programma, goed onderwijs ontwikkelen we samen!

  • Salarisschaal LB conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3301 en max. € 5030 bruto per maand)
  • Als je je kind(eren) wil aanmelden bij de kinderdagverblijven Freekids, Babino of Tinteltuin, dan kun je voorrang krijgen als je bij Zaan Primair werkt.  
  • Voorrang op huurwoningen voor basisschoolleraren in Zaanstad – Als je voor Zaan Primair komt werken kan je in aanmerking komen voor voorrang op een huurwoning in Zaanstad. Er wordt gekeken naar een huurwoning die passend is voor jouw situatie, inkomen en gezinssamenstelling. Dit kan een tijdelijke, sociale of middenhuur/vrije sector woning zijn. Voor meer informatie over deze regeling kan je contact opnemen met afdeling P&O op 075-6504888, optie 1. Klik hier om naar de site van gemeente Zaanstad te gaan.  

 

Onze visie

Stap in de wereld van morgen! Wij geven onze leerlingen vaardigheden en een positief zelfbeeld mee zodat zij goed kunnen functioneren in de toekomstige maatschappij. Wij hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en onze leerlingen gaan met plezier naar school.

Vacature delen op:

Referentienummer:

087446133

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Startdatum:

01-08-2024

Locatie:

Assendelft

Contactpersonen:

Linda Bartels - Directeur

tel.: 06-50479768

P&O

tel.: 0756504888

Bedrijfspagina:

https://www.obsdedelta.eu/

Adres:

Kreekrijklaan 4 1567 LP Assendelft

Locatie: