=

Breng vooral jezelf mee!

Leerkracht groep 1-8 (in overleg)

Ben jij gepassioneerd door het onderwijs en klaar om de toekomst van onze jonge generatie op een creatieve manier vorm te geven? Bij OBS et Buut hebben we een unieke kans voor een leerkracht die creatief is in denken en doen, en die zich wil inzetten voor leerlingen, dit kan in groep 1/2 t/m 8.

Wat maakt et Buut uniek:

Creatief en cognitief onderwijs: Bij et Buut staan we voor uitstekend en aantrekkelijk onderwijs, waarin we een balans creëren tussen creatieve en cognitieve leerlijnen. 

Inclusief onderwijs: Jezelf kunnen en mogen zijn, dat vinden wij belangrijk. We streven naar inclusief onderwijs waar iedereen welkom is. Onze school is een veilige plek waar leerlingen en medewerkers lekker in hun vel zitten.

Samenwerken en open communicatie: Bij et Buut staat samenwerken in een goede sfeer en vanuit open communicatie centraal. We geloven dat een hecht team en een open cultuur essentieel zijn voor een stimulerende leeromgeving.

Professioneel team: Ons schoolteam bestaat uit ruim 40 enthousiaste collega’s die zich inzetten voor de ontwikkeling van onze 20 groepen. Samen streven we naar het hoogste niveau van onderwijs.

Mooi nieuw gebouw: Ons nieuwe schoolgebouw is voorzien van moderne faciliteiten, waaronder mooie speel- en leerruimtes en een uitdagende gymzaal. Een inspirerende omgeving waarin zowel leerlingen als leerkrachten kunnen groeien en bloeien.

Wij zoeken een collega die

zich kan vinden in het profiel van onze school en graag wil werken in een levendig en energiek team. Je bent in het bezit van een pabo diploma. 

 

Wij bieden

een stimulerende werkomgeving waar we gezamenlijk streven naar uitstekend onderwijs. Bij ons schoolteam staat onder andere thematisch onderwijs, spelend leren, het gebruik van methodes zoals Lijn 3 en Snappet, en een nadruk op creatieve vakken centraal.
Salarisschaal LB conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3301 en max. € 5030 bruto per maand)

Onze visie

Wij zijn trots op onze onderwijsvisie; et Buut is dé school waar kinderen door creatief leren zich breed ontwikkelen.

Ons motto is dan ook: Creatief in denken en doen!

Vacature delen op:

Referentienummer:

553700497

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Startdatum:

1-8-2024

Locatie:

Zaandam

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Miranda Mulder (Adjunct-directeur)

tel.: 075 6165701

Bedrijfspagina:

http://www.etbuut.nl

Adres:

Anna de Waalstraat 17 1506 SW Zaandam

Locatie: