Breng vooral jezelf mee!

LIO stage (wtf 0,5)

De Zaan Primair scholengroep bestaat uit 24 zelfstandige scholen voor openbaar basisonderwijs. De onderwijslocaties van Zaan Primair zijn verspreid over heel Zaanstad: van Krommenie en West-Knollendam tot Zaandam-Zuid. Daarnaast hebben we scholen voor speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, en speciaal voortgezet onderwijs. Zij vormen samen Dynamica. Om het passend onderwijs op de reguliere scholen vorm te geven is het Dienstencentrum Zaan Primair ingericht. Ook hoort de Kernschool bij de scholengroep. Deze school verzorgt eenjarige opvang voor nieuwkomers in Nederland.

Wij zoeken 

Een lio stagiair voor diverse scholen binnen ons bestuur. Wil je graag je Lio stage vervullen bij een van onze scholen, stuur dan je sollicitatie in en geef aan welke scholen en groepen je voorkeur heeft. 

 

Wij bieden

Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. Je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor 0,5 WTF. De extra WTF 0.1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

 

Onze visie

De scholen van Zaan Primair bieden voortreffelijk onderwijs en uitstekende opvang voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Dit doen we in een veilige en inspirerende leeromgeving. Onze openbare basisscholen bieden de basis voor een succesvolle start in de maatschappij: waarden, normen en respect krijgen duurzaam aandacht. Wij motiveren onze leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Of ze nu een extra uitdaging nodig hebben of een duwtje in de rug. Onze scholen hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, profiel en achtergrond.
Daar zijn wij trots op.
Op een school van Zaan Primair krijgen kinderen de beste basis voor een succesvolle toekomst.

Vacature delen op:

Referentienummer:

764364180

Werkuren:

Parttime

Startdatum:

01-08-2024

Locatie:

Zaandam

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Adres:

Locatie: