Breng vooral jezelf mee!

Intern begeleider groep 5-8 (wtf 0.6)

De Komeet telt 380 leerlingen. We zijn gehuisvest in twee gebouwen, die aan weerszijden van dezelfde straat liggen. Er zijn dit schooljaar zeventien groepen, waarvan vijf kleutergroepen. De Komeet kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, waarin goed wordt samengewerkt met ouders. In onze school zijn twee lokalen die worden gedeeld met Tinteltuin, zodat er voor- en naschoolse opvang ‘in huis’ is.

De onderwijskwaliteit van de Komeet is door de onderwijsinspectie als GOED beoordeeld.
 

Wij zoeken een collega die

Wij zoeken een intern begeleider, in het bezit van een pabo diploma, die de leerkrachten met raad en daad ondersteunt en over goede contactuele eigenschappen beschikt. Iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, rekenen en taal. Deze intern begeleider weet onderwijskwaliteit te monitoren en trends te signaleren. Daarbij houdt deze kandidaat rekening met de kennis en vaardigheden van de teamleden en heeft coachende capaciteiten. 

Ben jij de intern begeleider die zich in deze omschrijving herkent, graag kennis deelt en een bijdrage levert aan de kwaliteit op de Komeet? Dan vragen wij jou om met ons in contact te komen.

Wij bieden

  • Salarisschaal LC conform CAO Primair Onderwijs (min. € 3321 en max. € 5862 bruto per maand)
  • Een prettige sfeer
  • Samenwerking met zeer gemotiveerde collega's
  • Een enthousiast team met als doel: zo veel mogelijk ontwikkelingskansen bieden aan de leerlingen van de Komeet waar de beleving van een fijne schoolperiode geldt

 

Onze visie

Wij werken op De Komeet met aspecten van het OGO-onderwijs. Dat betekent dat we een groot deel van ons onderwijs aanbieden in thema’s die voor kinderen betekenisvol zijn. De thema’s worden in de bouwen samen met collega’s bedacht en vorm gegeven. Naast de cognitieve ontwikkeling van kinderen is er heel bewust aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. We kijken altijd naar mogelijkheden van kinderen en zijn oplossingsgericht. Net als kinderen is ook de school altijd in ontwikkeling. We sluiten, ook in ons onderwijs, aan bij actuele ontwikkelingen en verwerken die in de lessen. We leggen daar waar het kan het verband met de wereld om ons heen.

Vacature delen op:

Referentienummer:

766306578

Werkuren:

Parttime

Startdatum:

1-5-2024

Locatie:

Krommenie

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Jelle Wolterbeek

tel.: 075-6216200

Adres:

Jupiterstraat 141 1562 WP Krommenie

Locatie: