Zaan Primair Obs Over de Brug locatie Hannie Schaft

Breng vooral jezelf mee!

LIO stage midden- of onderbouw

Obs Over de Brug in Zaandam bestaat uit 2 locaties, obs Hannie Schaft en obs In ’t Veld.  

Obs Hannie Schaft is een school met circa 320 leerlingen, verdeeld over 12 groepen en is gevestigd in een karakteristiek Zaans schoolgebouw middenin de wijk. Met een team van ongeveer 25 collega’s werken we dagelijks met passie aan goed onderwijs. Onze klassen zijn verdeeld in enkele of combinatiegroepen, waaronder 3 kleutergroepen. Vanaf januari starten we een instroomgroep voor de nieuwe 4-jarigen op locatie In ‘t Veld.

Obs In ’t Veld bestaat uit circa 166 leerlingen verdeeld over 8 jaarklassen, waarvan 2 kleutergroepen en een team van ongeveer 15 collega’s. Kansengelijkheid en inclusiviteit zijn in ons DNA geworteld. In ‘t Veld is gevestigd in een gebouw met cultuurhistorische waarde.

Schooljaar 2024-2025 richten we ons op het borgen van de nieuwe rekenmethode Getal & Ruimte Junior en het EDI-instructiemodel. Daarnaast implementeren we een nieuwe methode voor technisch lezen.

Wij zoeken een collega

Op obs Hannie Schaft ontstaat met ingang van 01-08-2024 een vacature van 0.5 fte voor een enthousiaste Lio-er voor onze onder- of middenbouw.

Jij in je rol
Je bent groepsleerkracht van een onder- of middenbouwgroep. Je stimuleert de zelfstandigheid van de kinderen, biedt structuur en creëert een uitdagende en rijke leeromgeving. Je zorgt voor een veilige sfeer, waar alle kinderen met veel plezier kunnen spelen en leren.

Wie ben jij?

  • Wij zoeken een collega die schooljaar 24-25 graag de LIO stage wil doen in de onder- of middenbouw
  • Je bent enthousiast, positief en gedreven
  • Je bent flexibel en kunt goed samenwerken

Uitstekend en toekomstgericht onderwijs, waarbij aandacht is voor 21e -eeuwse vaardigheden, natuur en milieu, techniek en cultuur. Wij vinden het belangrijk om met ons onderwijs een bijdrage te leveren aan de vorming en ontwikkeling van het kind en hierdoor aan de samenleving. Hier hoort ook respect voor andere geloven, 

 

Wij bieden

Een mooie kans om samen met ons enthousiaste team te werken aan steeds beter onderwijs. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. Je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor 0,5 WTF. De extra WTF 0.1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. Je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor 0,5 WTF. De extra WTF 0.1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen

 

Onze visie

Uitstekend en toekomstgericht onderwijs, waarbij aandacht is voor 21e -eeuwse vaardigheden, natuur en milieu, techniek en cultuur. Wij vinden het belangrijk om met ons onderwijs een bijdrage te leveren aan de vorming en ontwikkeling van het kind en hierdoor aan de samenleving. Hier hoort ook respect voor andere geloven, levensovertuigingen, culturen en seksuele verschillen bij. Onze basisschool is een plek waar kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Om dit te bereiken staan bij ons centraal: een veilige plek, aandacht voor ieder kind, voldoende sport en beweging en aandacht voor waarden en normen.

Vacature delen op:

Referentienummer:

128658745

Locatie:

Zaandam

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Geeske Pol

mobiel: 06-13527581

Adres:

Boerenpad 22 1506HK Zaandam

Locatie: