Zaan Primair

Wil jij werken bij een vooruitstrevende scholenorganisatie? Kom dan werken bij Zaan Primair!

Open sollicitatie

De Zaan Primair scholengroep bestaat uit 22 zelfstandige scholen voor openbaar basisonderwijs. Daarnaast hebben we twee scholen voor speciaal basisonderwijs, een school voor speciaal onderwijs, en een voor speciaal voortgezet onderwijs. Daarnaast hebben wij een Dienstencentrum, zij begeleiden ruim 30 reguliere scholen en 4 (voortgezet) speciaal (basis)scholen bij de vormgeving van passend onderwijs. Ook hoort de Kernschool bij de scholengroep. Deze school verzorgt eenjarige opvang voor nieuwkomers in Nederland. Onze scholen hebben stuk voor stuk een eigen identiteit, profiel en achtergrond. 

Staat jouw vacature niet tussen onze vacatures? Stuur ons je wensen en je gegevens toe en wij gaan kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!  

Wonen in de Zaanstreek
In samenwerking met gemeente en woningbouwvereniging kunnen we betaalbare woonruimte voor leerkrachten aanbieden in Zaanstad. Eén van de voorwaarden is dat je minimaal 32 uur bij Zaan Primair in dienst moet komen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O via 075-6504888 of po@zaanprimair.nl.

Vacature delen op:

Referentienummer:

536891246

Contactpersonen:

Afdeling P&O

tel.: 075-6504888

Adres:

Locatie: